Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс
Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс
Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс
Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс
Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс
Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс

Номер объявления 416570

Описание

Rollomaximum DAL-BO Грунтообробний комплекс

Rollomaximum – високоточний ґрунтообробний агрегат, що за один прохід повністю готує поле до сівби та виключає застосування інших агрегатів. Агрегат обладнано передніми та задніми котками, розпушувальними лапами, вирівнюючим та подрібнючим шлейфом. Система гідравлічного розподілу ваги по ширині захвату входить в стандартну комплектацію машини та забезпечує однаковий тиск на ґрунт в любій точці машини за рахунок розподільних плунжерів гідросистеми. Кільчасто-зубові котки з дисками різного діаметру мають власну гідропідвіску, яка формує копіювання поля по всій ширині захвату та містить гідрозахист від наїзду на перешкоду.

Вирівнювач попереду котка має регулювання глибини (гідросистемою) та агресивності обробітку, яка регулюється кутом атаки (перекладання шпинделя вручну). Ланки культиваторних лап розбиті на батареї, шириною 1,55 м та монтуються незалежно на паралелограмній підвісці, що додатково сприяє копіюванню поверхні поля та дотримання заданої глибини обробітку по ширині захвату машини. Шлейф перед заднім котком має власну пружинну підвіску, глибина ходу регулюються вручну. Глибина ходу ланки культиваторних лап встановлюється гідросистемою та дотримується за рахунок гідророзподільчих плунжерів кожної секції. Вирівнююча пластина рухається на встановленій шпинделем глибині та залишає за собою рівну поверхню поля. Коток Crosskill 50/45 вносить «останній штрих», створюючи осаджену мілкогрудкувату структуру. В якості альтернативи

котки Crosskill можна замінити звичайним прутковим прикочуючим котком.

Дополнительная информация
По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Все цены на товары Украины. Осенние предложения! Добавить бесплатно объявление! в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Все цены на товары Украины. Осенние предложения! Добавить бесплатно объявление!