Лимонна кислота доступно (мішки по 25 кг)

Номер оголошення 404097

Опис

Якщо Ви шукаєте, де купити лимонну кислоту в мішках доступно, то ми пропонуємо зробити придбання саме у нас! Ми даємо можливість придбати якісний товар на найбільш вигідних умовах.

Дана речовина використовується як добавка диспергуюча і размельчающая. Зовні – це кристали, що не мають вираженого кольору і чимось нагадують цукор.

Де застосовується:
- харчова промисловість.
- фармацевтика;
- косметологія;
- текстильна промисловість;
- металургія.

Слід зазначити, що саме харчова промисловість – це основна сфера використання лимонної кислоти. У цьому варіанті вона застосовується як добавка при процесі консервування продуктів, а також як регулятор кислотності. Наприклад, якщо розглядати безпосередньо кондитерську галузь, то тут дана речовина виступає підсилювачем смаку, а також звичайним подкислителем.

Фасовка – мішки по 25 кілограм. Доставка здійснюється в будь-який куточок країни. Що щодо зберігання, то це повинні бути закриті простори, де вологість повітря становить не більше 70 відсотків.

Ви вирішили замовити лимонну кислоту в мішках саме у нас? Тоді ми надамо для цього найбільш вигідні умови. Звертайтесь, і ми максимально детально проконсультуємо і відповімо на всі Ваші запитання! З нами Ви маєте можливість придбати якісний товар за доступними цінами. Чекаємо Ваших відгуків.
(050)4501080, (095)6875193

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всі ціни на товари Харкова та Харківської області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всі ціни на товари Харкова та Харківської області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення!