Переклад текстів з російської на українську і навпаки

Номер оголошення 466623

Опис

Переклад з російської мови на українську і навпаки – затребувана послуга в сучасному світі, яка використовується в різних сферах діяльності. Дипломований філолог з більш ніж 10-річним досвідом роботи перекладачем документів, рекламної продукції і сайтів приймає замовлення на письмові переклади текстів з російської на українську і з української на російську мову. Перекладаю тексти різної тематики і рівня складності. Виконую оперативний, якісний і максимально точний переклад.

Пропоную послуги по перекладу великих текстів з російської на українську художньої літератури, публіцистики, ділової та технічної документації, юридичних документів. Також виконую переклади продукції рекламного характеру, ділового листування. Перекладений текст обов'язково редагую.

Замовлення приймаю при особистій зустрічі в Харкові або онлайн через інтернет. Ціна перекладу з російської на українську мову і навпаки – 60 грн. за 1000 знаків з пробілами. Працюю по попередній оплаті. Гарантую порядність і дотримання термінів.

Для замовлення перекладу звертайтесь за телефоном: +38(050)4033638, Наталія.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всі ціни на товари Харкова та Харківської області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всі ціни на товари Харкова та Харківської області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення!