Супутникова антена нтв Красилів

Номер оголошення 382476

Опис
Супутникові антени ціна в Україні залежить від регіону або галузі в якій ви хотіли купити, але найдешевше обладнання в Харкові на ринку Барабашово і ось «ми саме з Харкова» надсилаємо комплекти для самостійної роботи. Частота супутникової антени залежить від кожного каналу на супутнику і ці чистоти для каналів ви можете подивитися на сайті Infotv абсолютно безкоштовно. Майстер налаштування супутникових антен звичайно не потрібно тим хто купує комплект для самостійної установки на сайті Infotv - є такі люди, які не бажають ставити самостійно або у будинку немає чоловіка, то в цьому випадку майстри з сайту можуть вам допомогти.
Придбати супутникову антену на 2 головки Красилів це можливість дивитися супутникове тб але не в повному обсязі, справа в тому що додавши всього 100 грн ви зможете придбати на сайті Infotv комплект на 3 головки (супутника) і дивитися повноцінний обсяг супутникового телебачення. Установка супутників на супутникову антену насправді ми встановлюємо головки на мультифиды (кріплення для головок) і вже на них на «головки» ловимо сигнал з супутника. Головка супутникової антени 2 виходу розрахована на прийом сигналу і розгалужує сигнал на два виходи що дозволять дивитися два телевізора на одну антену.
Супутникова антена Красилів дає вам переглядати НТВ 1+1 та багато інші канали без абонплати і у відмінній якості на чолом телевізорі. Супутникова антена олх, є багато оголошень про продаж якщо ви вже переглянули ціни то зрозумієте що на сайті Infotv найприємніша для вас вартість і умови замовлення
Тюнер для супутникової антени ціна Київ - на сайті Infotv ви знайдете не тільки ціну та доставку по Україні, але і відео фото, опис кожного ресивера. Антени супутникового телебачення завжди представлена на сайті Infotv ви зможете побачити на фото на відео і прочитати по ній опис та відгуки.
Акція при замовленні супутникової антени назвіть промо-код «Дошки оголошень UA» і отримаєте знижки на комплекти супутникового обладнання.

(097)2900828
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всі ціни на товари Хмельницького та Хмельницької області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всі ціни на товари Хмельницького та Хмельницької області. Осінні пропозиції! Додати безкоштовне огологення!